jueves, 25 de agosto de 2011

Estiu 2011

No pots traure el teu menjar ¡¡

Al muntanyer que porta el seu menjar ni cas en la majoria barets o restaurants que s'han ubicat en llocs estratègics, si vols assentar-te no pots traure el teu menjar.

Aquest any he anat a pirineus amb Cristina i la meua filla Adriana de 8 mesos, aleshores les activitats no son les mateixes que abans.

Feia molt de temps que no passava per Bujaruelo i vaig flipar de la quantitat de cotxes i gent que hi havia, com en la platja tots prenent el sol, i banyant-se. Segurament untats de crema solar que despres deixaran a l'aigüa del riu. Tot el mon te dret però pense que es passatger degut a la crisi i que despres sols aniran els muntanyers. Al la vall de Tena el mateix tota la gent com en la platja, no se fins que punt afectara als rius i la seua fauna la crema que es fica la gent per al sol. Per no dir la brutícia que de vegades amaguen baix les pedres i molts ni això. Els paratges son impresionants assortir si no tenen un control en uns anys tindrem lamentar-ho.


De totes formes em passat uns dies molt bons lluny de la calor de Xàtiva, es el primer viatge als piri amb Adriana i esperem poc a poc intruduir en el mon de la muntanya i el respecte a la natura.